• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

IST Sports Seavenger - Wetsuit - 3mm Neopreen - Heren

Artikelnummer
SV-STS-BK-XXL
Vanaf € 89,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
IST Sports Seavenger - Wetsuit - 3mm Neopreen - Superstretch materiaal op de plekken waar je het het meest nodig hebt, laat je vrij bewegen zonder belemmeringen. Van SUP peddelen en snorkelen tot duiken, het Seavenger wetsuit beweegt met je mee door elke golf. Platte stiknaden zijn ontworpen om glad tegen je huid aan te liggen, zodat er een strakke isolatielaag tegen je huid ontstaat voor maximaal behoud van warmte, minder wrijving en langer gebruik.

Duurzaamheid die lang meegaat
Superstretch panelen rond je knieën en oksels zorgen ervoor dat je wetsuit buigt waar het moet en zijn elasticiteit niet verliest. Speciale kniestukken en schouderstukken hebben anti-slijtage technologie, waardoor het perfect is voor watersporten die extra uitrusting vereisen, zoals duiken en snorkelen. Of je nu een ervaren duiker bent of een beginner met het dragen van een wetsuit, dit wetsuit gaat door de slijtage heen.

Comfortabel om de hele dag te dragen
Ga direct van snorkelen aan de oppervlakte naar duiken in het diepe, dit 3mm neopreen wetsuit vormt zich naar je lichaam voor maximaal comfort en irriteert je huid niet.

Gemakkelijk aan- en uittrekken
Een extra lange leash en YKK rits maken het gemakkelijk om je wetsuit aan te trekken vlak voor je duik of onder andere uitrusting te dragen voor koudwateractiviteiten.

 
Meer informatie
Materiaal
Neopreen
Merk
IST Sports
Heren / Dames / Kinderen
Heren
Dikte

De dikte van het neopreen bepaald zowel de warmte als de beweeglijkheid. Hoe dikker een duikpak of een wetsuit is hoe warmer maar gelijkertijd wordt het pak ook zwaarder en verminderd de beweeglijkheid. Ben je niet zeker van het juist duikpak of wetsuit voor jou? Neem dan contact met ons op via 'stel een vraag' op deze pagina of stuur een e-mail. Tijdens openingstijden kun je ons ook bellen op 073-6131763.

3 mm