• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

TUSA Correctie Lens met Universeel Optisch Frame / -2.0 tot -6.0

Artikelnummer
UA-0510LG-2.0
Vanaf € 23,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving

TUSA The UA0510 Corrective Lens Optical Frame

Welkom bij de ultieme oplossing voor duikers met een bril! De TUSA UA0510 Corrective Lens Optical Frame is speciaal ontworpen om je duikervaring te verbeteren door je de helderheid te bieden die je nodig hebt, zonder compromissen.

Productbeschrijving

De TUSA UA0510 is een optische lenshouder die eenvoudig kan worden bevestigd aan je TUSA maskers, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen correctieve lenzen toe te voegen. Dit innovatieve frame biedt een naadloze integratie met verschillende TUSA masker modellen, zodat je onderwater net zo scherp kunt zien als boven water.

Verkrijgbare Sterktes:

  • Bijziendheid (Myopie): -1.0 tot -8.0 (in stappen van 0.5)
  • Verziendheid (Hyperopie): +1.0 tot +4.5 (in stappen van 0.5)

Of je nu bijziend of verziend bent, met de UA0510 Corrective Lens Optical Frame kun je de juiste lenssterkte selecteren die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Installatie-instructies

Het monteren van de UA0510 Corrective Lens Optical Frame is eenvoudig en snel:

  1. Selecteer je lenssterkte: Kies de correctieve lenzen die overeenkomen met jouw oogcorrectie. Deze lenzen worden apart verkocht.
  2. Bevestig de lenzen aan het frame: Plaats de gekozen lenzen in het optische frame. Zorg ervoor dat ze goed vastzitten.
  3. Monteer het frame in je masker: Schuif het optische frame voorzichtig in de bestaande sleuf van je TUSA masker. Zorg ervoor dat het frame goed op zijn plaats klikt.
  4. Controleer de pasvorm: Zet je masker op en controleer of de correctieve lenzen goed zijn geplaatst en dat je zicht helder is.

Geschikte Maskers

De UA0510 is compatibel met een aantal populaire TUSA masker modellen, waaronder de M-212 Ceos, UM-16 Serene, UM31 Visio, M2004 Intega.

Bestellen en Montage

Je kunt de TUSA UA0510 Corrective Lens Optical Frame en bijbehorende correctieve lenzen eenvoudig online bestellen of langskomen in onze duikwinkel in 's-Hertogenbsoch. Zorg ervoor dat je de juiste lenssterkte selecteert voor optimaal zicht onder water. Indien je hulp nodig hebt bij de montage, staan onze klantenservice voor je klaar.

Meer informatie
Merk
Tusa
Barcode
4983608474908