• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

TUSA Snorkel Adapter voor Platina 2 Hyperdry Snorkel

Artikelnummer
TC-507
Vanaf € 7,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving

TUSA Snorkel Adapter voor Platina 2 Hyperdry Snorkel

Deze TUSA Snorkel Adapter is speciaal ontworpen voor de TUSA Platina 2 Hyperdry Snorkel. Deze innovatieve adapter maakt het mogelijk om je snorkel moeiteloos en stevig aan je duikbril te bevestigen, waardoor je volledig handsfree kunt genieten van je onderwateravonturen. Of je nu een ervaren duiker bent of net begint, deze adapter biedt de perfecte oplossing voor een gestroomlijnde en comfortabele snorkelervaring.

Met de TUSA Snorkel Adapter hoef je je geen zorgen meer te maken over een loszittende of ongemakkelijk geplaatste snorkel. Dankzij het duurzame en flexibele ontwerp blijft je snorkel op zijn plek, zelfs tijdens intensief gebruik. Geniet van een ongeëvenaard comfort en focus volledig op de fascinerende onderwaterwereld die voor je ligt.

Hoe de TUSA Snorkel Adapter te bevestigen:

  1. Bereid je uitrusting voor: Zorg ervoor dat zowel je TUSA Platina 2 Hyperdry Snorkel als je duikbril schoon en droog zijn. Dit zorgt voor een optimale bevestiging.

  2. Plaats de adapter: Neem de TUSA Snorkel Adapter en schuif deze voorzichtig over de zijkant van je duikbril waar je de snorkel wilt bevestigen. Zorg ervoor dat de adapter goed aansluit op de brilband.

  3. Bevestig de snorkel: Schuif de TUSA Platina 2 Hyperdry Snorkel door de opening van de adapter. Zorg ervoor dat de snorkel stevig vastzit en dat hij in de juiste positie staat voor comfortabel gebruik.

  4. Pas de positie aan: Zorg ervoor dat de snorkel in een comfortabele hoek staat en dat deze niet in de weg zit tijdens het dragen van de duikbril. Je kunt de positie van de snorkel eenvoudig aanpassen door de adapter voorzichtig te draaien of te verschuiven.

  5. Controleer de bevestiging: Trek voorzichtig aan de snorkel om er zeker van te zijn dat deze stevig vastzit. Je bent nu klaar om te snorkelen!